Trykk / Brodering

Generelt:Image of 567460_98_180
Profileringstekstiler er laget spesielt med henblikk på at de skal dekoreres med trykk eller brodering, og fungere som positive reklamebærere i lang tid. Likevel bør man være klar over at plagg laget av forskjellige materialer trenger forskjellig behandling når de skal dekoreres.

Før man bestemmer seg for å dekorere et plagg, bør det vurderes i hvilken sammenheng plagget skal brukes, samt i hvilken sammenheng budskapet er ment å skulle fungere i. Når man har valgt plagg og vurdert de forannevnte punkter, har man følgende dekorasjonsmåter å velge mellom.Silketrykk:
Image of 567461_180_100Dette er den mest brukte, og rimeligste metoden dersom det er snakk om større antall. Jo større antall, jo mer lønnsomt
vil det være å benytte silketrykk til dekorasjon av plaggene.
Selve metoden går i korte trekk ut på at det lages trykkfilmer av dekormateriellet.  Deretter belyses rammer med finmasket duk, og  monteres på en trykk-maskin/karusell, hvor plaggene dekoreres ved at trykkfarge presses gjennom de belyste og åpne feltene i duken
i rammene. Deretter tørkes / herdes trykkfargen under sterk varme i en tørkemaskin.Transfer:
Image of 567462_102_82Transfer-trykk er en metode som i de senere år har blitt stadig mer populær etter hvert som kvaliteten har blitt bedre. Metoden benyttes fortrinnsvis ved små opplag, men også i tilfeller der man har behov for å kunne dekorere enkeltplagg.Direkte brodering:
Image of 567463_180_124Dette er en dekorasjonsmetode som gir et forseggjort
og eksklusivt preg, og benyttes gjerne ved mindre antall. 
Jo større motivet er, jo dyrere vil det være å dekorere ved hjelp av brodering, og det vil derfor være et alternativ
å kombinere silketrykk eller transfertrykk med brodering dersom man har et stort motiv. Metoden egner seg best på plagg av en viss tykkelse, men også T-skjorter av god kvalitet kan broderes med godt resultat. Motivet som skal broderes blir digitalisert, og det blir laget et broderingskort som styrer broderingsmaskinen. Området på plagget der motivet skal broderes blir spent opp på en ramme som monteres fast i broderingsmaskinen.

Ny tekstiltrykkmetode:
Image of 567463_180_124Trykk over f eks glidelåser, og på spesielt vanskelige overflater (f eks fleece). Ingen begrensninger i antall farger.


Applikasjon:
Image of 567464_161_103Denne metoden består i å sy/lime på ferdigproduserte bokstaver, tall eller motiver. Gir et ekslusivt preg, men er en relativt kostbar metode som gjerne benyttes på kraftige plagg, eksempelvis på gensere.


Boderte merker:
Image of 567465_120_120Vi lager løse broderte merker som du selv kan sy på ønsket plagg. Gunstig dersom du regner med å etterbestille et begrenset antall, og kan da legge til lager et antall merker.

Husk at ved direkte brodering vil det tilkomme en startavgift ved repeat.


Papirbaserte trykksaker (brosjyrer, kataloger mm.): Vennligst kontakt: Printhouse a.s og snakk med Stian eller Vivian.

Prisliste


Bilde av 599354__Bilde av 599273__


(trykk på bilde for stort format)